Thursday, November 24, 2016

Wasinstructies BH


Om uw lingerie mooi en goed in vorm te houden, is goed wassen zeer belangrijk! Maar wat is nou eigenlijk de goede manier om uw lingerie te wassen? hieronder enkele tips:


  • was uw lingerie met de hand. Delicate kant, broderieen, beugels en elastieken gaan veel langer mee als ze voorzichtig met de hand gewassen worden. Vul een wasteil met lauw water (nooit warmer dan 30 graden) en een klein beetje fijn wasmiddel, dompel de lingerie herhaaldelijk onder. Laat uw lingerie nooit weken. Wring het artikel niet uit en ga zeker niet wrijven en schuren. Spoel uw lignerie met helder lauw water tot het wasmiddel volledig is verdwenen en hang deze te drogen. Laat uw lingerie nooit drogen op een warmtebron of in de droogtrommel en vouw voorgevormde bh's niet dubbel.
  • Rising Sun Axelle Marie Jo lingerie en top van kant Nina von C. 
  • Gaat uw voorkeur toch uit naar de wasmachine? Houdt u dan allereerst in uw achterhoofd dat de garantie op uw lingerie vervalt. De wasmachine kan uw bh ernstig beschadigen, bijvoorbeeld doordat deze klem komt te zitten. Tevens zorgt de wasmachine ervoor dat de beugels brood worden, waardoor deze eerder kunnen breken. Ook kan de beugel uit de bh komen doordat het beschermdopje op de beugel, met name wanneer deze te heet gewassen wordt, smelt. Bescherm uw wasmachine daarom altijd door gebruik van een waszakje. Bescherm uw lingerie door te kiezen voor een wasprogramma met een laag aantel toeren, een lage temperatuur (nooit hoger dan 30 graden) en een wasprogramma voor delicate was. Gebruik nooit een bleekmiddel, wasverzachter of wolwasmiddel.
  • was uw lingerie na 1 a 2 keer dragen. Hierdoor voorkomt u dat uw lingerie echt vies wordt en het elastiek aangetast wordt. Ook is het verstandig een bh een aantal dagen te laten rusten voordat u deze weer aantrekt, de rek in de elastiek krijgt zo de kans te herstellen. Idealiter heeft u daarom minimaal 3 bh's: 1 aan, 1 in de kast en 1 in de was.

No comments:

Post a Comment