Friday, November 25, 2016

Ik wil een maatje meer!

Er wordt veel geschreven over én aandacht besteed aan de grotere cupmaten en bijkomende problemen bij het vinden van goede lingerie en badkleding voor deze maten. Minder aandacht wordt besteed aan de kleinere cupmaten en problemen die vrouwen met kleinere cupmaten ondervinden bij het uitzoeken van goede lingerie.

Niet iedereen is 'gezegend' met een maatje meer. Daar waar een vrouw met een E-cup misschien graag een maatje minder wil, wil een vrouw met een A-cup juist graag een maatje meer. Een borstvergroting is voor deze vrouw een optie, maar dit gaat gepaard met pijn, hoge kosten en mogelijke complicaties. Bovendien is snijden in een gezond lijf een best wel rigoreuze stap.
Gelukkig is er voor de dames die graag een cupmaatje meer willen ook goedkopere en vooral minder pijnlijke oplossingen!

Magic bodyfashion speelt in op bepaalde moeilijkheden die vrouwen ondervinden bij het uitzoeken van juist ondergoed bij hun bovenkleding.

Zo biedt het voor vrouwen die graag een maatje meer zouden willen verschillende soorten push up pads die zowel in de bh als in badkleding kunnen worden gedragen. Er zijn pads die los in de bh kunnen worden geplaatst en er zijn pads die aan de stof vastgeplakt kunnen worden. Verder zijn er verschillende materialen te krijgen, zoals de oorspronkelijke silicone 'kipfiletjes' en uiterst zachte en lichte katoenen pads. Naast deze pads heeft Magic ook een Magical double push-up bh in het assortiment die zijn naam zeker waar maakt: met deze push up bh lijken de borsten 1 a 2 cupmaten groter!

No comments:

Post a Comment