Friday, November 25, 2016

Badmode voor de grotere cupmaten.

Dames met een D cup of meer ondervinden vaak problemen bij het vinden van mooie, hippe, maar ook goed zittende badkleding. Voor de kleinere cupmaten zijn er honderden leuke betaalbare merkjes die leuke bikini'tjes aan bieden, maar voor de grotere cupmaten zijn er maar weinig badmode merken op de markt die pasvormtechnisch goed zijn en voldoende ondersteuning geven. Een andere moeilijkheid bij het aanschaffen van badkleding voor de grotere cupmaten is dat de topjes en broekjes vaak niet los van elkaar werden verkocht. Iemand die een cupmaat 80 G nodig heeft, maar een broekje maat S, moet 2 bikini's kopen om deze combinatie te krijgen. Ook wordt badkleding voor de grotere cupmaten vaak als ouwbolliger gezien. Zo'n leuk triangel bikini'tje is nou eenmaal niet weggelegd voor een D-cup of groter. Een beugel is, voor een goede ondersteuning, dan vereist en een halter bikini legt vaak een te grote druk op de nek.

Maarrrr.... er is goed nieuws voor de dames die zich helaas herkennen in deze moeilijkheden! Tegenwoordig spelen de betere badmode merken steeds beter in op de wensen van de vrouwen met grotere cupmaten. Zo lanceren de merken Freya, Fantasie en Prima Donna Swim dit jaar weer een uitgebreide collectie aan mooie, hippe, classy, bijzondere en bovenal goed zittende bikini's, badpakken en tankini's.

Freya staat  bekend om zijn hippe, jeugdige en zeer vrouwelijke badmode voor meiden met een cupmaatje meer. De bikini topjes zijn vaak net iets hoger dan de normale balconet bh (waardoor de borsten, ook bij beweging, goed in de cups blijven zitten) en lopen tot H cup. De cups zijn licht voorgevormd en de borsten worden ondersteund door een beugeltje. Ook heeft freya mooie stevige strapless bandeau bikini tops in de collectie, die zowel met als zonder bandjes kan worden gedragen en tot G cup gaat. Met de broekjes kan gevarieerd worden van een zeer lage rio met strikjes tot een mooie taille slip.

Fantasie komt van dezelfde fabriek als Freya en kan gezien worden als de iets chiquere en zeer vrouwelijke badmodelijn. Fantasie is bekend om haar stevige niet voorgevormde bikini tops, welke de borsten bijna geheel insluiten. De tops zijn voorzien van een beugel en doordat deze mooi hoog sluiten verkrijgbaar t/m  K cup. Daar waar dames niet in de grootste cupmaat van Prima Donna Swim of Freya passen, biedt fantasie vaak uitkomst. Er zijn ook weer verschillende broekjes te krijgen, die uiteraard los van de tops kunnen worden gekocht. Fantasie heeft ook zeer stevige goed sluitende badpakken in het assortiment. Ideaal is dat de been uitsnede versteld kan worden door middel van een koortje...zo kan een badpak makkelijk passend worden gemaakt voor een dame die een vollere cup heeft, maar juist smalle heupen en weinig billen en wordt 'gapen' bij de billen voorkomen.
Prima Donna Swim lanceert voor de derde keer een bijzonder mooie collectie voor de cupmaten B t/m H. Prima Donna bestaat al 125 jaar en staat garant voor perfect passende lingerie. De vraag naar badmode was dan ook zeer groot en in de afgelopen jaren is de zwemcollectie uitgegroeid tot een van de beste badmode merken. Wil je meer weten over de nieuwe collectie voor zomer 2017, lees dan mijn andere blog!

No comments:

Post a Comment