Friday, November 25, 2016

5 tekenen dat je toe bent aan een nieuwe bh!


Wanneer je in de paskamer staat of met een nieuwe bh de deur uitloopt, dan weet je het: ik was toe aan een nieuwe bh, dit zit eindelijk weer fijn!
Veel vrouwen wachten te lang met het aanschaffen van een nieuwe bh en stellen dit het liefste uit omdat ze op zien tegen het passen, vanwege financiele redenen of omdat ze niet in de gaten hebben dat de oude bh versleten is. Maar wanneer ben je nou echt toe aan een nieuwe bh? Er zijn een aantal tekenen waar je op kan letten:

  1. De cups gaan open staan. Draag je een voorgevormde bh? Wanneer de rek uit de bh verdwijnt gaan de cups open staan. Dit is zichtbaar onder kleding en wekt de indruk dat de bh te groot is geworden. 
  2. Op de rug trekt de bh omhoog. Wederom een teken dat de elasticiteit van de achterband minder wordt. Doordat de achterband niet meer goed aansluit op de rug zullen de beugels ook niet meer goed aansluiten op het borstbeen, waardoor de bh onder andere stevigheid verliest, cups open gaan staan en, in geval van een niet voorgevormde bh, plooitjes in de cup ontstaan. 
    Mooie poedertinten van Prima Donna en Marie Jo
  3. De elastieken van de bh gaan snijden. Wanneer de rek uit de elastiek verdwijnt, zal de stof meer in de huid gaan snijden. Wanneer je hier voorheen geen last van had, zou het dus goed kunnen dat de elastieken niet meer goed zijn en jij toe bent aan een nieuwe bh!
  4. De bandjes glijden opeens van mijn schouders af. Afzakkende schouderbandjes zijn een veel voorkomend probleem. Wanneer je hier in het begin geen last van had, maar de bandjes opeens gaan afzakken, is dat wederom een teken dat de bandjes hun elasticiteit verliezen. De bandjes kunnen zo ook meer in de schouders gaan snijden. 
  5. De borsten zakken weer meer. Als de elasticiteit uit de bh verdwijnt, kan deze de borsten niet meer voldoende ondersteunen, waardoor de  borsten dus weer meer zakken. Tijd voor een nieuwe bh!


No comments:

Post a Comment