Thursday, November 24, 2016

De nieuwe badcollectie van Prima Donna Swim 2017

Sinterklaas is weer in het land, de kerstman is in aantocht en de temperature dalen...maar hier zijn wij met hele andere dingen bezig: de nieuwe badcollectie 2017 van Prima Donna Swim druppelt vanaf november weer binnen. Er zal vanaf nu elke maand een mooie nieuwe serie in de rekken hangen!

Het is weer een super mooie collectie en dit keer, vanwege het grote succes van vorig jaar, nog uitgebreider. Dat mag ook wel want vanwege de perfecte pasvorm, mooie sitten en prints is Prima Donna Swim momenteel het populairste badmode merk. In elke serie zit een hogere voorgevormde balconet model, een niet voorgevormde cup, een badpak of tankini, accessoires en verschillende modellen broekjes.

Naast de perfecte pasvorm is Prima Donna Swim ook erg populair omdat zij verschillende topjes en broekjes in een serie aanbiedt, die los van elkaar kunnen worden gekocht. Zo is het geen probleem meer als je bijvoorbeeld een topje maat 85 G en een broekje maat S nodig hebt. De items worden los van elkaar verkocht en alle combinaties zijn m ogelijk. De bovenstukjes lopen tot H-cup (juist met name voor de grotere cupmaten!!) en de broekjes van XS t/m (X)XL.

Voor de dames die liever een iets hoger broekje willen hebben, is er in elke serie een hoger taille broekje toegevoegd. En ook zijn de prachtige corrigerende badpakken weer goed vertegenwoordigd in de collectie. En waar wij zelf nog het meest enthousiast over zijn: de accessoires die dit jaar in de collectie zijn toegevoegd! De jurkjes, jumpsuis en overgooiertjes zijn bij verschillende series te combineren en maken het outfit echt af! zo kan je met een gerust hart in je bikini even naar de dichtstbijzijnde ijstent lopen of een lekkere cocktail op het terras drinken! goed.....wij dromen nog even lekker weg....hieronder kleine sneakpeak en vanaf november dus te krijgen bij Lingerie van Bokhoven & www.hetkamertjevandelingerie.nl

cocktail, skyfall

 Capri, Aruba blue
 Rumba, Chill pink
 Rumba, Aruba blue
 Cha-cha, Vitamin
 Tango, Candy Crush
 Tango, Submarine
 Ocean Drive, Terra Nova
 Mambo, Havana
 Bossa Nova, Blue Bird
 Bossa Nova, Vitamin
 Sherry, True Red
 Salsa, White Yacht
 Salsa, Blue Cruise
 Samba, Underwater
 Samba, Vitamin

1 comment:

  1. I get a lot of great information here and this is what I am searching for. Thank you for your sharing.plak beha I have bookmark this page for my future reference.

    ReplyDelete