Wednesday, January 31, 2018

Het voorjaar en de zomer zijn weer in aantocht!

Het voorjaar en de zomer zijn weer in aantocht!

Het heerlijke weer liegt er niet om, de lente komt er weer aan! 's morgens wordt het wat vroeger licht, de vogeltjes beginnen weer wat meer te fluiten, er komen al wat voorjaarsbloemetjes door en de temperatuur is zacht!

Daarom krijgen we allemaal weer zin om de kast eens op te ruimen en ruimte te maken voor de voorjaar- en zomergarderobe. En wat mag er zeker niet ontbreken in de kast? juist, naadloos ondergoed!

Elk Lingerie merk maakt tegenwoordig een eigen lijn met NAADLOOS ONDERGOED


  • Zo maakt CHANTELLE hele fijne SOFT STRETCH NAADLOZE TAILLE SLIPS. Deze SOFT STRECH NAADLOZE TAILLE SLIPS van CHANTELLE voelen aan als een tweede huid, zijn super zacht en dankzij de naadloze afwerking snijden deze nergens in het lijf. De broekjes zijn 'one size fit all' en hoewel ik hier altijd een beetje sceptisch tegenover sta, hebben de passende dames in de winkel mij overtuigd! Ze zijn geschikt voor dames varierend van maat 38 tot 46! De SOFT STRETCH NAADLOZE SLIPS van CHANTELLE zijn daarom een hele fijne aanvulling in je lingerie la!
    SOFT STRETCH NAADLOZE SLIPS van CHANTELLE
    bestel makkelijk en snel op www.lingerie-van-bokhoven.nl
  • MEY heeft de mooie serie MEY ILLUSION. Deze serie bestaat uit een HIPSTER en een PANTY variant. De MEY ILLUSION HIPSTER zit wat lager op de buik en laat de onderkant van de billen gedeeltelijk onbedekt. De MEY ILLUSION PANTY komt tot net onder de navel en pakt daarmee mooi een deel van de buik in. De MEY ILLUSION PANTY heeft een kort pijpje. De Mooie kwaliteit van de serie MEY ILLUSION en de mooie naadloze afwerking maakt deze serie een van de meest verkochte basis slips zijn in onze winkel!
  • MEY ILLUSION PANTY en HIPSTER
    bestel makkelijk en snel op www.lingerie-van-bokhoven.nl
  • Het merk SLOGGI vervangt haar LIGHT COTTON lijn door een vernieuwde ZERO MODAL lijn. Super lichte en zachte natuurlijke stof, naadloos afgewerkt met het bekende geschulpte randje aan de bilzijde! Verkrijgbaar zijn: de ZERO MODAL HIPSTRING, de ZERO MODAL HIPSTER en de ZERO MODAL SHORT. 
  • ZERO MODAL SERIE VAN SLOGGI
    bestel makkelijk en snel op www.lingerie-van-bokhoven.nl
  • De LIGHT serie van SLOGGI wordt vervangen door de ZERO MICROFIBRE, gemaakt van een ultra dunne en gladde stof, naadloos afgewerkt met het bekende geschulpte randje aan de bil zijde. Verkrijgbaar zijn: de ZERO MICROFIBRE HIPSTRING, de ZERO MICROFIBRE HIPSTER en de ZERO MICROFIBRE SHORT.
    ZERO MICROFIBRE SERIE VAN SLOGGI
    bestel makkelijk en snel op www.lingerie-van-bokhoven.nl
  • Daarnaast vervangt het merk SLOGGI haar LIGHT LACE lijn door de vernieuwde ZERO LACE lijn. Mooie naadloze broekjes van kant, voor een vrouwelijk en luxe effect. Verkrijgbaar zijn: de ZERO LACE HIPSTER en de ZERO LACE SHORT.
    ZERO LACE SERIE VAN SLOGGI
    bestel makkelijk en snel op www.lingerie-van-bokhoven.nl
  • NINA VON C. staat bekend om haar prachtige hemdjes met luxe kantjes voor leuke prijsjes en maakt daarnaast ook mooi basis ondergoed. De KANTEN HIPSTERS van NINA VON C. zijn vrouwelijk, verkrijgbaar in meerdere kleuren en naadloos afgewerkt aan de buik en billen, waardoor insnijding in de huid wordt voorkomen! Mooi en dus ook zeer praktisch want goed te dragen onder dunnere zomerkleding!
    KANTEN HIPSTERS VAN NINA VON C
  • MARIE JO maakt de naadloze serie COLOR STUDIO. verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, gemaakt van mooie zachte materialen in zowel een gladde als kanten variant met de perfecte pasvorm die we van MARIE JO gewend zijn!
    SERIE COLOR STUDIO van MARIE JO
    bestel makkelijk en snel op www.lingerie-van-bokhoven.nl

No comments:

Post a Comment