Thursday, December 15, 2016

De kenmerken van goede lingerie

PrimaDonna

De 'klassieke' PrimaDonna BH staat bekend om zijn driedelige cup die de borst maximale ondersteuning biedt. Door de hoge beugel onder de oksel en de zijstukjes worden de orsten naar voren gebracht. De beugels zijn hoog middenvoor waardoor de borsten gescheiden worden. Het onderstuk van de BH zorgt ervoor dat de borst gelift wordt. Doordat de beugel hoog onder de oksel komt, zit het borstweefsel volledig in de cup. De schouderbandjes zijn breed en zitten meer naar de binnenkant om snijden en afzakken te voorkomen. Dit alles resulteert in een verslankend silhouet.

Neem eens een kijkje op www.primadonna.eu voor een uitgebreid overzicht van de collectie.


PrimaDonna Twist

PrimaDonna Twist staat bekend om zijn stevige voorgevormde BH's. Elke serie heeft een voorgevormde volle 'hartvormige' cup en een balconet cup. Ten opzichte van de 'klassieke' PrimaDonna BH geeft de Twist BH een rondere vorm aan de borst. Doordat deze glad is tekent deze ook niet af onder de kleding. Een voorgevormde cup is echter, anders dan wat velen denken, nooit zo stevig als een BH met driedelige cup.


Neem eens een kijkje op www.primadonna.eu voor een uitgebreid overzicht van de collectie.


Ulla

Evenals PrimaDonna staat Ulla bekend om zijn stevige driedelige cups die de borsten maximale ondersteuning bieden. De banden zijn aan de achterzijde dicht bij de sluiting neergezet om afzakkende schouderbandjes te voorkomen. Vanaf een H-cup wordt de BH  extra verstevigd door een extra comfort strook aan de bovenzijde van de cup. Ulla is het enige merk dat een gladde BH met een ingebouwde driedelige cup, in het assortiment heeft. Ideaal voor dames met een grotere cupmaat die geen kant en naden op de cups willen hebben, maar wel het comfort en de stevigheid van een driedelige cup willen ervaren.



Felina

Het meest verkochte model van Felina (Melina) staat bekend om zijn bredere schouderbanden die tot over de schouder zijn voorzien van een niet rekbare stof. De banden geven een prettig gevoel doordat deze niet insnijden en ook voor afhangende schouders bieden zij uitkomst. De cups zijn gemaakt van stevige stof die de borsten maximale ondersteuning geven. Aan de bovenzijde van de cup is een subtiel broderie kantje verwerkt die zorgt voor een naadloze overgang op de huid. De BH sluit hoog op de borst, waardoor deze in zijn geheel bedekt wordt.




Empreinte

Empreinte is een luxe merk voor de grotere cupmaten. De cups vallen diep en zijn geschikt voor een volle boezem. In de BH's worden prachtige kanten verwerkt. Empreinte heeft een naadloze gladde BH in het assortiment die gemaakt is van zijdezachte kant. Mooi voor de vrouw die geen aftekeningen wil zien onder haar kleding, maar toch houdt van een luxe uitstraling.

No comments:

Post a Comment